Recensies

Recensies

Op deze pagina vind u recencies van mijn klanten. Ik hoor graag wat u van mijn diensten en producten vind. Vul nu het contactformulier in om ook een recensie achter te laten.

Dianne

Via via kwam ik in contact met Erica voor het aanmeten van een haarwerk. Ik kende haar hiervoor nog niet, maar vanaf het eerste moment verloopt het contact erg prettig. Het is fijn dat je de keuze hebt om naar de salon te gaan of dat ze bij je thuis komt. Het passen van de haarwerken verliep heel ontspannen, en dat voor iets wat ik liever niet had hoeven uitzoeken. We hebben een mooi passend model voor mij gevonden en daar ben ik erg blij mee! Op het moment dat mijn haar begon uit te vallen kon ik Erica een bericht sturen en stond ze de volgende avond op de stoep om het eraf te halen. Onze zoon van 3 jaar was erbij en Erica betrok hem er ook bij. Zo was het voor niemand vervelend en achteraf zijn we ontzettend blij dat we het zo aangepakt hebben.

Cristie

“Je krijgt Chemo”!! Dat wekt heel veel verschillende emoties op. Het eerste waaraan ik dacht: Ik word kaal…Ga er nu echt ziek uitzien zonder mijn lange blonde haar. Gelijk Erica gebeld, kon gelijk komen zelfs na sluitingstijd. Dat is al heel fijn zodat ik ‘privé’ naar binnen kon stappen met al mijn emoties. Erica nam alle tijd om mij te adviseren, Haarwerken te passen, dit met een lach en een traan! Ze heeft mij erg op mijn gemak kunnen stellen door haar professionele en ook vooral persoonlijke houding. Ik ben de tel kwijt geraakt hoe vaak ik bij haar ben geweest en heb geappt, maar kon elk moment van de dag komen zodat mijn eigen haar stapje voor stapje korter werd. Totdat het moment daar is dat het scheerapparaat eraan te pas kwam. OEI. Het haarwerk stond prachtig! Er vroeg iemand daarna, die wist dat ik chemo had, of ik dan ook mijn haar zou gaan verliezen. Dat geeft zelfvertrouwen. Ook voor tips en tricks voor Oa. Shampoos, crèmes, haarspray (soort pokon), waarvan mijn haar sneller is gaan groeien en het voller is nu.

Het is niet alleen het uitzoeken van een haarwerk, wat ik in eerste instantie dacht, maar er komt zoveel meer bij kijken. Erica heeft mij begeleid van A tot Z (en nog steeds)in deze, voor mij, moeilijke periode. Nogmaals ontzettend bedankt, je bent een topper! Professioneel maar zeker ook met heel veel gevoel!

Lotte

Wat ben ik dankbaar dat Erica mij in de meest heftige en kwetsbare tijd van mijn leven heeft geholpen om me weer mezelf te laten zijn. De diagnose borstkanker zet je wereld op zijn kop en het verlies van je haar is ergens ook het verlies van je identiteit. Erica is enorm kundig, geeft fijn advies en neemt echt dat extra stapje om je je op je gemak te laten voelen. Jij bent leidend en alles gaat stap voor stap als je dat wilt. Ik ben heel blij met mijn haarwerk en ook de nazorg toen mijn eigen haren weer gingen groeien heb ik als heel prettig ervaren. Erica heeft me echt met raad en daad bijgestaan en ze heeft een warme, sympathieke persoonlijkheid, waardoor je je even geen patiënt voelt. 

mies

De aanschaf van een nieuwe haarmutsje was in samenwerking met Erica heel plezierig.