Over mij

Over mij

"als je haar maar goed zit" is voor sommigen een pijnlijke uitspraak. Veel mensen hebben last van kaalheid en haaruitval. dit kan een erflijke oorzaak hebben, maar ook hormonale afwijkingen, chemotherapie, huidziekten, allergie, brandwonden, stress of medicijngebruik kunnen voor haarverlies zorgen.

Voor ieder haarprobleem een oplossing

Als erkend haarwerkspecialist kijk ik graag samen met jou naar de best passende oplossing. Dat kan zijn een haarwerk, een haarstuk(je) of een mutsje. voor ieder haarprobleem is er een oplossing. Ik breng u graag iets positiefs in een vaak wat minder positieve periode.

Vrijblijvende afspraak

Je kunt een vrijblijvende afspraak maken en dan kom ik bij je thuis. Spreek je liever af in de salon ( Hairvolution) of op een andere locatie, dat kan ook. Deze gratis intake plan ik binnen vijf werkdagen voor je in, desgewenst buiten openingstijden van de salon.

Levertijd

De levertijd kan per haarwerk variëren. Confectiehaarwerk is binnen twee volledige werkdagen mogelijk. Voor maatwerk moet je rekening houden met een levertijd van 12-16 weken.
Het is ook mogelijk om haarwerk te reserveren. Dit kan voor een periode van minimaal drie tot maximaal 6 weken.

Declaraties

Vanuit de zorgverzekering zijn er diverse vergoedingsmogelijkheden voor een haarwerk. Ik maak afspraken met de verschillende zorgverzekeraars, zodat ik de declaraties rechtstreeks kan doen. Het te vergoeden bedrag wordt in mindering gebracht op de totaalprijs van het haarwerk. 

Garantie

Op het geleverde haarwerk verlenen wij 6 maanden garantie op eventuele fabricagefouten. Deze garantie voorwaarden worden vermeld bij de meegezonden leveringsvoorwaarden. 

Service

Na enkele weken zie ik je graag terug voor een service behandeling. Ook voor het onderhoud van het haarwerk kun je bij mij terecht. Want ik weet als geen ander: als je er goed uitziet, voel je je ook zelfverzekerd!

Het kan natuurlijk gebeuren, dat je niet helemaal tevreden bent. Dan verwijs ik je naar de schriftelijke klachtenprocedure.

Ik waarborg te allen tijde jouw privacy en werk volgens de algemene voorwaarden van de uiterlijke verzorgingsbranche. Ik ben aangesloten bij de stichting Geschillencommissie voor consumenten.