Haar-
verlenging

Haar-
verlenging


Je haar is een belangrijk onderdeel van je uitstraling. Voor veel mensen kan het een puntje van onzekerheid zijn. Niet iedereen is namelijk gezegend met een lange of volle haardos. Voor hen is er goed nieuws: haarverlenging. Dit kan op verschillende manieren:

 

One piece of flip-in

De one piece of flip-in is ideaal om voor bepaalde momenten voller en/of langer haar te hebben. Gemakkelijk zelf in en uit te doen, zonder dat je omgeving het ziet. Het lijkt heel natuurlijk en is ideaal als je op speciale momenten je haar letterlijk iets extra’s wilt geven.

 

De bonding extensions

De bonding extensions worden bevestigd met een keratinebonding, door middel van de UltraSonic tang. Dat wil zeggen: zonder warmte, dus niet slecht voor het haar.

De kleine, platte bondingen voel je bijna niet en de plukjes zijn hierdoor mooi gespreid. Deze manier van verlenging of verdikking is heel natuurlijk en mag gemiddeld drie maanden blijven zitten

Tape extensions

De tape extensions zijn heel geschikt voor fijn haar of voor plaatselijke verlenging, bijvoorbeeld een lok. Ik plaats deze in de zogenaamde ‘sandwich- methode’, dat wil zeggen dat er twee tapes op elkaar worden geplakt. Hierdoor verspreid je het gewicht van de tape over het haar, waarmee het draagcomfort wordt vergroot.Weave extensions

Prachtige volume en lengte creëer je met de weave extensions. Deze zijn 50 cm lang en hebben een gewicht van ca. 50 gram. De extensions zijn leverbaar in de haarstructuur natural straight (lichte tot sterke natuurslag). De weave extensions vallen soepel, zijn goed te stylen en hebben prachtige, glanzende natuurkleuren. Ik zet ze op een invisible methode, dat wil zeggen dubbel met microringen ertussen. 

Clip-in extensions

De clip-in extensions worden aangepast aan het eigen haar en kunnen zelf in en uit gehaald worden door middel van een clip. Met één pakket creëer je een complete haarverlenging, maar uiteraard is het ook mogelijk om alleen extra volume te creëren met de losse clip. Je hebt het allemaal zelf in de hand.

Een pakket met clip-in extensions bevat 100 gram haar, wat gelijk staat aan 100 tot 120 extensions.Human hair

Ik werk met de merken Double True en Great Hair extensions, deze zijn van Human hair waarvan de herkomst te herleiden is. Het haar is remi behandeld, dat betekent dat alle haarschubben in dezelfde richting lopen. Hierdoor zal het haar niet knopen, zacht en glad aanvoelen waardoor het makkelijk te borstelen is. Het is in verschillende kleurtinten en lengtes verkrijgbaar. De kwaliteit is top en betaalbaar!Wil je nu weten welke haarverlenging voor jou het meest geschikt is. Maak een afspraak voor een intake, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.